Pascal Lestaeghe

Pascal Lestaeghe (°1986) volgde zijn eerste zanglessen aan de academie van Veurne bij Karolien De Meyer. Daarna ging hij studeren aan de kunsthumaniora van Brussel en later bij Dina Grossberger aan het Lemmensinstituut. Als bariton was hij o.a. te zien in de voorstelling 'Solitude' voor muziektheater Transparant en als Guglielmo (Cosi fan tutte) voor Scoppio di Vesuvio (Gent). Na deel uitgemaakt te hebben van de klas van Marcos Pujol op het Gentse Conservatorium ging hij zich recentelijk verdiepen in musicologische en kunstwetenschappen aan de UGent.

Als Ensemblezanger is Pascal verbonden aan het Octopus kamerkoor, kamerkoor El Grillo, Pantarhei en Ex tempore. Zo Had Pascal het voorrecht te mogen samenwerken met o.a. dirigenten als Bart Van Reyn, Florian Heyerick, Phillipe Herreweghe, Otavio Dantone, Richard Eggar en Michel Tabachnik.