Word vriend of sponsor!

Het Zeeuws-Vlaams Kamerkoor is voor liefhebbers van klassieke muziek een  begrip in Zeeuws-Vlaanderen. Het koor is opgericht in 1948, het 70-jarig jubileum hebben wij in 2018 gevierd. Ons koor telt momenteel ca. 18 zangers en zangeressen uit geheel Zeeuws-Vlaanderen en zelfs daarbuiten! Het koor stond van 2005 tot 2019 onder leiding van dirigent Marcel van Westen en sinds 2019 onder de bezielende leiding van dirigent Pascal Lestaeghe.

De laatste jaren hebben wij  prachtige werken uitgevoerd, zoals het Gloria van Vivaldi, de Maria Vespers van Pergolesi, het Requiem van Mozart, een cantate van Johann Sebastiaan Bach, muziek van Rossini, Caldara, Rutter, en vele anderen. Deze concerten waren zeer succesvol en trokken veel publiek.  Ook verlenen wij elk jaar op de 4e advent onze medewerking aan de dienst van Lessons and Carols in de RK-kerk te Philippine.

Niet alleen wij, maar velen met ons, vinden het belangrijk dat deze muziek tot klinken gebracht kan worden in (West-)Zeeuws-Vlaanderen.  Wij willen met onze concerten een bijdrage leveren aan het culturele leven in onze regio.

Om muziek van hoogwaardig niveau uit te kunnen voeren is uiteraard geld nodig. Soms veel geld. Het zou geweldig zijn als u ons wilt steunen als persoon, instelling of bedrijf. Dan kunnen wij de kwaliteit van muziek die we zo graag neerzetten blijven waarborgen. Door u aan te melden als vriend of sponsor worden u -buiten onze dank- ook privileges toegekend:

Misschien als ZVK-Vriend?

 U wordt dan op de hoogte gehouden van ontwikkelingen, uitvoeringen en evenementen. U krijgt bij een bijdrage van 50 euro 1 vrijkaart voor ons najaarsconcert (bij 100 euro of meer 2 vrijkaarten) (in het jaar aansluitend op uw vriendenbijdrage).

Of wordt u ZVK-Sponsor?

 Dan heeft u dezelfde privileges als hierboven genoemd (in overleg naar rato desgewenst meer vrijkaarten). Buiten dat kan uw bedrijf -indien gewenst- als sponsor vermeld worden! Neemt u hiervoor contact met ons op?

Wilt u ons steunen? Dit zouden we zeer op prijs stellen!

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer
NL 65 RABO 0101 2453 51  t.n.v. Zeeuws Vlaams Kamerkoor
o.v.v. vriend (of sponsor) en uw naam.

Ieder bedrag wordt bijzonder op prijs gesteld!

Stuurt u in dat geval alstublieft een bericht aan de secretaris (via het contactformulier o.v.v. vriend/sponsor) om uw naam en e-mailadres door te geven, zodat wij u als ondersteunende vriend in de toekomst graag op de hoogte kunnen houden.

Alvast hartelijk dank!

Slechts door de steun van derden is het mogelijk om muziek op hoog  niveau te kunnen waarborgen.© 2024 Zeeuws-Vlaams Kamerkoor - Realisatie: René Visser